Home Troubleshooting

Discussion

Left ArrowBack to discussions page
tom24tom24 Posts: 53 Apprentice
Our robot UR 10e showed fault every 3rd cycle.  we have a RG6 gripper attached and rail venation software. 
1. It shows us a fault with ToolA: C740A0 Hardware monitoring:
2. Critical error and tool connector. the ground pin is outside of the allowed range.
Can any one with this issue to solve with the errors? 


Best Answers

  • matthewd92matthewd92 Founding Pro, Tactile Sensor Beta Testers Posts: 1,250 Handy
    Accepted Answer
    Sounds like you have a short at the tool flange. What do you have connected to the tool IO port?
  • matthewd92matthewd92 Founding Pro, Tactile Sensor Beta Testers Posts: 1,250 Handy
    Accepted Answer
    Possible, maybe there is a short in the cable and at slower speeds it does not shake as much and so does not short.  Same thing if there were a short inside the gripper itself, the issue may be made worse by going faster.
  • tom24tom24 Posts: 53 Apprentice
    Accepted Answer
    I will run with 80% or replaced by other RG6 gripper . Thank you Matt

Comments

  • tom24tom24 Posts: 53 Apprentice
    I do not connect anything, RG6 is the only tool i connect
  • matthewd92matthewd92 Founding Pro, Tactile Sensor Beta Testers Posts: 1,250 Handy
    Can you replicate the issue with a program that does not rely on the RG6 so that you can unplug it and see if there is an issue with the gripper? 
  • tom24tom24 Posts: 53 Apprentice
    It is working after I  change the speed of the robot from 100% to 80%. So, RG6 gripper works at lowest speed? 
  • tom24tom24 Posts: 53 Apprentice
    How much will be the circuit board of the controller?
  • matthewd92matthewd92 Founding Pro, Tactile Sensor Beta Testers Posts: 1,250 Handy
    You’ll have to ask the distributor you purchased from as they will have to order that for you.
Sign In or Register to comment.
Left ArrowBack to discussions page