Home Robotiq Products

Discussion

Left ArrowBack to discussions page
terryliterryli Posts: 3 Apprentice
edited July 18 in Robotiq Products
robot: UR5 (soft version: Polyscope 3.13)
grippers:Robotiq 2F-85 (urcap version:1.8)
camera: Robotiq Wrist Camera  (urcap version: 1.9)
All the software has been upgraded to the latest version, and the mechanical installation and electrical setup are shown as below.
The  panel shows that the USB camera disconnected ( the vision system stops running and the usb camera is not detected), and the grippers can not be found!
please help me!!! 


Comments

  • terryliterryli Posts: 3 Apprentice
    edited July 18
    It used to be good, but suddenly it came out,so I updated all the packages ,but then there are the above problems.

  • bcastetsbcastets Vacuum Beta tester Posts: 257 Handy
    I open a support ticket so that our support team helps you solving your problem.
    I would recommend to redo installation from zero. Format the canera urcap usb, save freshly downloaded urcap camera files on the usb and reinstall.
  • Aamer1995Aamer1995 Posts: 1 Recruit
    Hallo
    I just have the same problem with UR10e.
    The Camera will be not dedicated......
    Details:
    Robot Software version: 5.9
    URcap Camera Wrist Version:1.10.2

    Can you help me please?
  • bcastetsbcastets Vacuum Beta tester Posts: 257 Handy
    I Open a support ticket to advise on your problem. I created the support ticket with the mail address you registered on DoF.
Sign In or Register to comment.
Left ArrowBack to discussions page